Vestigingen

Met maar liefst 12 vestigingen in Nederland is Stern een van de grootste Ford dealers van Nederland. Zoals het merk Ford garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zo streven wij naar een langdurige relatie met persoonlijke aandacht voor iedere klant en optimale, duurzame mobiliteit. Daarom staat ons enthousiaste team van Ford professionals voor u klaar om u van de beste service te voorzien. Niet alleen in de showroom, maar ook in onze hypermoderne werkplaatsen zijn wij hard aan het werk om u tevreden te houden.

Op al onze vestigingen kunt u gebruik maken van onze acties. Enkele van onze vestigingen bestempelen wij, en Ford Nederland, als bedrijfswagencentrum. Deze vestigingen hebben zich gespecialiseerd in bedrijfswagens en hebben ook een echte bedrijfswagenspecialist in huis. Deze bedrijfswagenvestigingen zijn:

© 2021 - Alle rechten voorbehouden. Vraag naar de voorwaarden. Prijzen excl. BTW/BPM en kosten rijklaarmaken. Afbeeldingen kunnen afwijken van de definitieve uitvoering en enkele getoonde items van de auto kunnen optioneel zijn. *Aanbiedingen zijn gebaseerd op bedrijfswagens uit voorraad of uit bestelling. Actiemodellen zijn nieuw en ongeregistreerd. 0% rente actie is niet van toepassing op de Courier Ambiente en Connect Ambiente. Wijzigingen voorbehouden.


Bekijk hier onze Privacy Statement Lees hier ons Cookiebeleid

Ontwerp en realisatie: PowerKraut